BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Khamis, 6 Januari 2011

gdis n jjake

aktiviti harianku diteruskan mcm biasa
tepat jam 7.30 pg, mata dilelapkan spnuhnya
mimpi mula menjelma

........................

sdg enak dibuai mimpi, kdgran lagu all time low - dear maria count me in berkumandang aka ringtone aku (nak kate hp canggih r 2!)
ala, mls tol nak g angkat hp 2
bia r
pas 2 dier call lg, argh!
angkat jer r

gadis : assalamualaikum
jejaka : waalaikumsalam syg (syg 2 tipu jer)
gadis : nie justin bieber aka iqbal hisham ker?
jejaka : knaper org slalu pggil sy justin bieber?
gadis : sbb kalian serupa

(sila ignore 3 dialog di atas, sekadar rekaan tp kalo nk ckp serupa leyh gak)

gadis : nie Muhd Iqbal B Hisham?
jejaka : ye saya
gadis : awak ader perasaan kat saya x?
(another rekaan!)

gadis : awak ada pg temuduga Akademi Laut Malaysia kn?
jejaka : ye saya
gadis : owh ok. awak ader dpt tawaran mana2 lg?
jejaka : ada. sy dpt tawaran Matriks, Uitm dan Oxford (yg nie tipu)
gadis : wah, byk nyer, kalo awak dpt sy eh, kalo dpt ALAM awk nak?
jejaka : nak!
gadis : mcm xnak jer. merajuk r (merajuk nie mnipu gak)
jejaka :mesti r nak cik! first choice. lg pown da interview kn.
gadis : baek lah iqbal, tahniah! awak diterima masuk ke ALAM. sy da anta email kat awak. so nnt awk bkk email 2, n buat dan sediakan aper yg dier nak ye.
jejaka : baek lar. terima kasih ye cik.
gadis : awk! jgn lupa mlm nie ye (haha, dah2 r mngarut 2). Bye2
jejaka : bye2

..............................

alhamdulillah! yeah!
ku lihat jam baru mnunjukkan kol 11
lar, bru 4 jam aku tdo!
tp oleh kerana aku happy, aku xleyh da nak tdo blk
huhu
act, aku btmbah pning lar plak
adus

p/s : nseb bek aku angkat hp aku 2!

1 ulasan:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam